Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ετήσια εκδήλωση του "Little Woman’s Club" στο Χαλκιοπούλειο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 15:00 Η ετήσια εκδήλωση του "Little Woman’s Club" στο Χαλκιοπούλειο!

Little Woman's Club: Κάνουμε τα παιδιά σας χαρούμενα!!!

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στις 7:30΄ το απόγευμα, η μεγάλη ετήσια εκδήλωση του "Little Woman’s Club" στο Χαλκιοπούλειο !!!

Η μοναδική "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής - Μαζορετών" στη Λαμία... Και φέτος στην κορυφή!

Ελάτε το απόγευμα της Δευτέρας να γνωρίσετε τη δουλειά μας και να θαυμάσετε τις Μαζορέτες που ταξιδεύουν το όνομα της πόλης μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Little Woman's Club: Η κορυφαία επιλογή!!!

Η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετων Λαμίας "Little woman's club" αναγνωρίστηκε και επίσημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για το Άθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής και του Cheerleading - Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ-Α.Ο.Χ) από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με πολλά μετάλλια και φέτος στο «Hellas Gym for Life Challenge»

Το τριήμερο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου το «Hellas Gym for Life Challenge 2019», που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ε.Γ.Ο. και συμμετείχαν 142 ομάδες με 4.000 αθλητές και αθλήτριες απ' όλη την Ελλάδα.

Το Little Woman's Club κατέκτησε την και την θέση στο «Hellas Gym for Life Challenge 2019», καθώς επίσης και την θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading, στην κατηγορία junior A'.

"Little Woman's Club"
Κύπρου 71Β & Αντικύρας
22310-39725 και 6947156002.

Εγγραφές καθημερινά: 5:00΄ - 9:00΄

Βρείτε μας στο Facebook "Little Woman's Club"

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ