Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: «Για μια ακόμη φορά θέλω να μιλήσω με όλες και όλους σε κάθε γωνιά της Φθιώτιδας»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 19:20 Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: «Για μια ακόμη φορά θέλω να μιλήσω με όλες και όλους σε κάθε γωνιά της Φθιώτιδας»

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε όλες τις περιοχές της Φθιώτιδας η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κα Μακρή-Θεοδώρου Ελένη.

Η κα. Μακρή-Θεοδώρου θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στην Ελάτεια και την Τιθορέα, το πρωί επισκέφτηκε το Δομοκό, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους σε Αμφίκλεια, Μώλο, Αχινό, Καραβόμυλο και Ράχες.

Τέλος, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα στο πολιτικό γραφείο της κας Μακρή-Θεοδώρου στην οδό Καζούλη στη Λαμία με πολλούς νέους να βρίσκονται εκεί καθημερινά για να βοηθήσουν στην προεκλογική της καμπάνια.

H ίδια δηλώνει: «Η εμπιστοσύνη όλων αυτών των νέων ανθρώπων αποτελεί για μένα τιμή αλλά και ευθύνη»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση