Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Οικονόμου: “Είναι η ώρα να επιβάλετε με την ψήφο σας μια νέα εποχή και μια νέα αντίληψη στην πολιτική”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 10:18 Γιάννης Οικονόμου: “Είναι η ώρα να επιβάλετε με την ψήφο σας μια νέα εποχή και μια νέα αντίληψη στην πολιτική”

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Φθιώτιδας με τη ΝΔ κ. Γιάννη Οικονόμου, στα Καμένα Βούρλα.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Γαλήνη για την πρώτη από μια σειρά ομιλιών που θα πραγματοποιήσει ο κ. Οικονόμου στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στη σχέση του με την περιοχή των Καμένων Βούρλων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “Τα Καμένα Βούρλα είναι το δεύτερο σπίτι μου αφού πρωτοήρθα εδώ 6 χρόνων και απέκτησα φίλους που μεγαλώσαμε μαζί από παιδία..για μένα θα είναι πάντα ζήτημα τιμής να είμαι δίπλα σε αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του” .

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στα διακυβεύματα αυτών των εκλογών:

Το πρώτο είναι «η δυνατότητα που έχουν οι έλληνες πολίτες να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια καθαρή εντολή για μια διαφορετική πορεία από αυτή που ζουν οι πολίτες τα τελευταία χρόνια με στόχο να σταματήσει η φορολογική αφαίμαξη με λιγότερους φόρους, να υπάρξει παραπάνω διαθέσιμο εισόδημα στην τσέπη των πολιτών, να δημιουργηθούν κίνητρα για επενδύσεις και νέες καλά αμειβόμενες δουλειές.»

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου αφορά «τι εκπροσώπηση θα έχουμε εδώ στη Φθιώτιδα. Τι είδους πολιτικούς  χρειάζεται σε αυτή τη χρονική στιγμή ο τόπος μας.»

“Ο τόπος μας έχει μείνει πίσω.. Αυτή η εικόνα αλλάζει όχι με πασαλείμματα διαπιστώσεις και ευχολόγια, αλλά εντοπίζοντας τα δυνατά μας σημεία και δουλεύοντας γύρω από αυτά. Να σκεφτούμε τολμηρά. Έξω από το κουτί.”

“Αρνούμαι να πιστέψω ότι αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει. Αλλάζει όταν βάζεις στόχους όταν έχεις σχέδιο όταν ξέρεις πως θα αξιοποιήσεις εμπειρία και τις σχέσεις που απέκτησες στην διαδρομή σου. Αυτό είναι το στοίχημα συμμετοχής μου στις εκλογές σε ότι αφορά τον τόπο μου.”

“Είναι συνειδητή επιλογή μου να βάζω τον  πήχη ψηλά και σας ζητώ να κάνετε το ίδιο. Όποιες μικροεξυπηρετήσεις και αν κάνει ένας πολιτικός αν περάσει έστω και μια χρονιά που ακόμη θα επαναληφθεί η φετινή ντροπή να μην λειτουργούν τα Λουτρά τα Καμένα Βούρλα θα έχουμε συνολικά αποτύχει.”

“Όσες φορές και αν σας υποσχεθούν δουλείες του ποδαριού για 200 ευρώ και 400 ευρώ αν συνεχίσουμε να βλέπουμε τις εγκαταστάσεις του πρώην Αστέρα και του ΕΟΤ να μαραζώνουν και να βολευόμαστε πίσω από την εξήγηση «μα ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ» θα έχουμε σπαταλήσει ξανά την ψήφο μας πολύ ακριβά για πολύ λίγα”

“Τώρα είναι η ώρα να επιβάλετε με την ψήφο σας μια νέα εποχή και μια νέα αντίληψη στην πολιτική. Να δώσετε με την ψήφο σας την ευκαιρία σε μια άλλη αντίληψη στην πολιτική που θα δουλέψει με μεράκι και φαντασία για να αλλάξει ταχύτητα ο τόπος”