Γιάνης Βαρουφάκης από Λαμία: «Αυτή η νύχτα κράτησε πολύ…»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 08:54 Γιάνης Βαρουφάκης από Λαμία: «Αυτή η νύχτα κράτησε πολύ…»

Όλη την Ελλάδα γυρίζει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ενημερώνοντας μαζί με τους συνεργάτες του τους πολίτες γύρω από το πρόγραμμα του Μετώπου Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής «για μια Ευρώπη των Ευρωπαίων πολιτών και όχι των συμφερόντων της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού».

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/6) το πρόγραμμα του κ. Βαρουφάκη περιελάμβανε μία ακόμη στάση στη Λαμία, για συνάντηση με φίλους και συνοδοιπόρους του ΜέΡΑ25, ανάμεσά τους και οι δύο υποψήφιες (από τους πέντε στη Φθιώτιδα)  για τη Βουλή, Άννα Κουκουβέτσου και Ηρώ Τσακάλου.

Το LamiaReport συνάντησε την παρέα του πρώην υπουργού Οικονομικών στο "Crespo" και είχαμε πιστεύω μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όσο και περιεκτική συζήτηση για τους στόχους του ΜέΡΑ25, τα λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν και όσα πρέπει να γίνουν άμεσα για να σταματήσει η σκληρή λιτότητα και να… ξημερώσει στην Ελλάδα:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Βαρουφάκη στη Λαμία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση