Πρόσκληση σε μια διαφορετική εκδήλωση λίγες μέρες πριν τις εκλογές από την Ελένη Μακρή-Θεοδώρου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 08:34 Πρόσκληση σε μια διαφορετική εκδήλωση λίγες μέρες πριν τις εκλογές από την Ελένη Μακρή-Θεοδώρου

Την Παρασκευή στις 21:00 η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μας προσκαλεί στην εκδήλωσή της στην οδό Καζούλη (απέναντι από το “Πέτρινο” Γυμνάσιο) που όπως μας είπε θα είναι λίγο διαφορετική.

«Δεν θα κάνω την κλασσική συγκέντρωση με την εξέδρα και τα σημαιάκια που απευθύνεται κατά κανόνα σε ένα ακροατήριο πεπεισμένων φίλων μας.

Η επιλογή αυτή μπορεί να είναι παράδοξη για τα προεκλογικά ήθη της χώρας μας αλλά είναι κάτι που εκφράζει την προσπάθειά μου όλον αυτό τον καιρό.

Η συγκέντρωση είναι ένα κάλεσμα για όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν με χαλαρή διάθεση, χωρίς κομματικούς περιορισμούς, να συζητήσουμε, να ευχηθούμε, να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά.

Είναι κυρίως και ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοηθήσαν αυτές τις προεκλογικές μέρες: τους φίλους και όσους με στηρίζουν σε όλη τη Φθιώτιδα, τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές που αγκάλιασαν τον αγώνα μου.

Σας περιμένω όλους!

Παρασκευή στις 21:00 στην οδό Καζούλη στη Λαμία.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση