Γιάννης Οικονόμου: «Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 09:44 Γιάννης Οικονόμου: «Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία»

Η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Φθιώτιδας στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας…

Για την πολιτική αλλά και τη ζωή… αλλιώς, την επόμενη ημέρα των εκλογών με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρθηκε στην κεντρική του ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/7) στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου επέμεινε σε μια διαφορετική άποψη για τη ζωή με αισιοδοξία και πολύ «γαλάζιο χρώμα», απευθυνόμενος στους ανθρώπους της πόλης του και ζητώντας «μια Ελλάδα δυνατή, περήφανη, μια Ελλάδα της δημιουργίας…».

Στην ομιλία του ο κ. Οικονόμου δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί επίσης στους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του και τον στηρίζουν στο εγχείρημα του «για μια Ελλάδα αλλιώς». «Είμαστε όλοι εδώ  και είμαστε πολλοί. Και αυτό είναι η πρώτη μεγάλη νίκη», σημείωσε με νόημα ο υποψήφιος βουλευτής και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για να ζωντανέψουμε τη Φθιώτιδα με τη δύναμη της εξωστρέφειας. Είμαστε εδώ για την Ελλάδα της επόμενης μέρας, με τη Νέα  Δημοκρατία».

Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου ανέπτυξε τα θέματα που θεωρεί βασική προτεραιότητα και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ΝΔ και αφορούν την πατρίδα, την ηθική, το δημογραφικό, την παιδεία αλλά και τις νέες θέσεις εργασίας και ειδικότερα στη Φθιώτιδα με την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της σε όλους τους τομείς.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του Γιάννη Οικονόμου από τη Λαμία:

Δείτε φωτογραφίες από την κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Οικονόμου στη Λαμία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση