Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου μας προσκαλεί σήμερα Παρασκευή στις 9 μ.μ. στην εκδήλωσή της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 08:06 Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου μας προσκαλεί σήμερα Παρασκευή στις 9 μ.μ. στην εκδήλωσή της

Την Παρασκευή στις 9 μ.μ. η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, μας προσκαλεί στην εκδήλωσή της στην οδό Καζούλη στο καφέ-μπαρ BLe’ (απέναντι από το Πέτρινο Γυμνάσιο) που όπως μας είπε θα είναι διαφορετική από τα συνηθισμένα.

«Όπως είπα πριν λίγες μέρες, δεν θα κάνω την κλασσική συγκέντρωση με την εξέδρα, το προεκλογικό βίντεο και την απόσταση μεταξύ υποψήφιου και πολιτών.

Συζήτησα με αρκετούς φίλους και συμφωνήσαμε ότι οι προεκλογικοί μονόλογοι έχουν ξεπεραστεί. Πρέπει να ακούσουμε τώρα, όχι μόνο να πούμε!

Η εκδήλωση που διοργανώνω είναι ένα κάλεσμα για όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν με χαλαρή διάθεση, να βρεθούμε, να συζητήσουμε, να ευχηθούμε και να περάσουμε καλά.

Θα περιμένω με χαρά όσους είναι στη Λαμία για δουλειές, όσους κλείνουν τα καταστήματά τους και όσους είναι έξω εκείνη την ώρα να προσφέρω ένα ποτό για να κλείσουμε ευχάριστα την προεκλογική περίοδο.

Είναι κυρίως και ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοηθήσαν αυτές τις προεκλογικές μέρες: τους φίλους, τους συνεργάτες, όσους με στηρίζουν σε όλη τη Φθιώτιδα αλλά και τους εθελοντές που αγκάλιασαν τον αγώνα μου.

Θα ήταν χαρά μου να σας δω εκεί!

Παρασκευή στις 9 μ.μ., Λαμία, οδός Καζούλη, στο καφέ-μπαρ BLe’».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση