«Γιατί ψηφίζω Έμι Αργυροπούλου...»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 14:53 «Γιατί ψηφίζω Έμι Αργυροπούλου...»

- Γιατί το πολιτικό σύστημα χρειάζεται ανανέωση προσώπων

- Γιατί είναι νέος άνθρωπος με θέληση και όρεξη για δουλειά

- Γιατί συστήνεται στον κόσμο κοιτάζοντας τον με βλέμμα καθαρό

- Γιατί είναι άφθαρτη

- Γιατί είναι γυναίκα

- Γιατί είναι διαφορετική

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Λαμία με καταγωγή τα Καμένα Βούρλα Λοκρίδας. Είμαι Δικηγόρος, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκώ δικηγορία στη Λαμία από το 2005, δραστηριοποιούμενη στο τομέα του Αστικού και του Διοικητικού Δικαίου. Ομιλώ αγγλικά και ιταλικά.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας για δεύτερη συνεχόμενη θητεία. Εκλέχθηκα για πρώτη φορά το 2014 και για δεύτερη το 2017. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας.

Ανέκαθεν ενεργό μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, είμαι Σύνεδρος, μέλος του Δ.Σ. της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας και Υπεύθυνη Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων.

Τον Μάιο του 2019 στις περιφερειακές εκλογές του Π.Ε. Φθιώτιδας αναδείχθηκα πρώτη επιλαχούσα περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας». 

 

Είμαι υποψήφια γιατί:

Αγαπώντας την πατρίδα μου, έχοντας εμπιστοσύνη στις εξαιρετικές δυνατότητες και προοπτικές της και όντας εργατική και αισιόδοξη εκ φύσεως, πιστεύω, ότι με σκληρή δουλειά όλων μας μπορεί, να γίνει η ζωή μας καλύτερη. Θέλω λοιπόν, να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα και η προσμονή μιας καλύτερης ημέρας. Έχοντας έτσι σαν αρχή και βασικό στόχο το κοινό καλό, ζητώ τη στήριξή σας, αλλά πρωτίστως την εμπιστοσύνη σας και υπόσχομαι, να φανώ αντάξια αυτής.

Έμι Αργυροπούλου

FACEBOOK: Ευθυμία Αργυροπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση