Συνεχίζει ο Αποστόλης Καραναστάσης τις συναντήσεις με φορείς της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 18:50 Συνεχίζει ο Αποστόλης Καραναστάσης τις συναντήσεις με φορείς της Φθιώτιδας

Το τελευταίο τριήμερο (1/7 – 3/7) ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Ν. Φθιώτιδας, Απόστολος Καραναστάσης, συνέχισε τις επαφές του με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα, 1/7, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου και ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας και του Νομού.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τα γραφεία της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας και συζήτησε με τους εκπροσώπους του κλάδου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης, καθώς και παρατηρήσεις τους για την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας που τους αφορά (λειτουργία ΤΑΞΙ, Κ.Ο.Κ.).

Την Τρίτη, 2/7, είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Φθιώτιδας και ενημερώθηκε για τις απόψεις του κλάδου σε θέματα που αφορούν την λειτουργία της αγοράς, τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους, το φορολογικό, το ασφαλιστικό κλπ. Στη συνάντηση, ο κ. Καραναστάσης είχε την ευκαιρία να αναλύσει το κυβερνητικό σχέδιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τη στήριξη της μεσαίας τάξης και να επισημάνει τα μέτρα που ήδη έχει θεσπίσει η κυβέρνηση για την ανακούφιση των επαγγελματιών από τις συνέπειες της κρίσης (120 δόσεις κλπ.)

.

Τέλος, την Τετάρτη, 3/7, ο κ. Καραναστάσης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Αστυνομίας. Συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχο κ. Αστέριο Μαντζιώκα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας, Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Τσάτση και εκπροσώπους των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας. Στις συναντήσεις αυτές, τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τόσο εργασιακά και μισθολογικά προβλήματα των αστυνομικών, όσο και, γενικότερα, τις δυσκολίες αστυνόμευσης της περιοχής, την εφαρμογή των νέων νομοθετικών διατάξεων (Κ.Ο.Κ. κλπ.), κοινωνικά φαινόμενα όπως η παραβατικότητα διαφόρων πληθυσμιακών ομάδων κλπ.

Σχολιάζοντας τις συναντήσεις αυτές, ο κ. Καραναστάσης δήλωσε ότι η επαφή με τους φορείς και τους συλλόγους των εργαζομένων και των επαγγελματιών αποτελεί βασικό παράγοντα της κυβερνητικής λογικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση