Η πρώτη των πρώτων στη Φθιώτιδα μας αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 08:32 Η πρώτη των πρώτων στη Φθιώτιδα μας αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της!

Η Μαρία Τσαμαδιά με 19.348 μόρια στοχεύει στο Οικονομικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

«Σε όλη τη χρονιά διάβαζα λίγο. Δεν χρειάζονται υπερβολές, χρειάζεται να διαβάζεις έξυπνα και να καταλαβαίνεις όσα διαβάζεις», αυτές είναι μερικές από τις «συμβουλές» της Μαρίας Τσαμαδιά, της μαθήτριας του 5ου Λυκείου Λαμίας που αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας τα περισσότερα μόρια στη Φθιώτιδα.

Συγκεκριμένα στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, συγκέντρωσε το εντυπωσιακό σύνολο μορίων των 19.348 !!!

Οι βαθμοί της:

Μαθηματικά: 19,6

ΑΟΘ: 20

ΑΕΠΠ: 19,8

Έκθεση: 17,6

Επόμενη πρόκληση τα αγωνίσματα των Στρατιωτικών Σχολών, καθώς η προτίμησή της (στην περίπτωση της Μαρίας δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε δεύτερη ή τρίτη επιλογή), είναι το Οικονομικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, είχε κοντά της εκτός από τους γονείς και τα αδέρφιά της, τους καθηγητές της ξεχωρίζοντας τη σωστή προετοιμασία του Φροντιστηρίου «Ανταχόπουλος – Ψυχογιός» και τους συμμαθητές της, που μέσω ενός υγιούς συναγωνισμού έγιναν όλοι καλύτεροι. Δεν παραλείπει να αναφέρει ακόμη και την τύχη, που θα συμπληρώσουμε όμως εμείς ότι βοηθάει πάντα τους καλούς και τους δυνατούς.

Η Μαρία φιλοξενήθηκε στο Studio του LamiaReport και συνομίλησε με το δημοσιογράφο Κυριάκο Καραγιάννη για τη μεγάλη της επιτυχία:

Διαβάστε επίσης: Οι αριστούχοι στη Φθιώτιδα....(συνεχής ανανέωση)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση