Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 12:35 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» - ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία, πλήθους μαθητών και γονιών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων η ενημερωτική εκδήλωση «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» από τα Φροντιστήρια «Βαγγέλης Στεφανής» με προσκεκλημένο ομιλητή τον Διδάκτορα του Α.Π.Θ., Κωνσταντίνο Κότιο.

Μέχρι και τις 15 Ιουλίου οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο προκειμένου να επιλέξουν τη Σχολή και παράλληλα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ο κ. Κότιος που είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και συγγραφέας της σειράς οδηγών Σπουδών «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» (Εκδόσεις Πατάκη), μίλησε στους μαθητές για το πως θα πρέπει να επιλέξουν τη Σχολή και το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν.

Τον κ. Κότιο προλόγισε ο διοργανωτής της ενημερωτικής εκδήλωσης, Βαγγέλης Στεφανής, περιγράφοντας τους προβληματισμούς και την αγωνία μαθητών και γονέων από τις συνεχείς αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη χορηγική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας "Frederick".

Δείτε τι είπαν Βαγγέλης Στεφανής και Κωνσταντίνος Κότιος, καθώς και αποσπάσματα από την εκδήλωση:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση