Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Γιάννη Σαρακιώτη σε φορείς και υπηρεσίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 12:40 Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Γιάννη Σαρακιώτη σε φορείς και υπηρεσίες

Πλούσιο ήταν το χθεσινό πρόγραμμα του υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννη Σαρακιώτη με επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες, που εδρεύουν στη Λαμία.

Ο κύκλος των επισκέψεών του ξεκίνησε από το Ε.Κ.Α.Β., όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Διευθυντή και στελέχη και να τους συγχαρεί από κοντά για το έργο που επιτελούν.

Εν συνεχεία, μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας και συνομίλησε με τη Διοικήτρια, τους άνδρες και τις γυναίκες του σώματος λαμβάνοντας εκτενή ενημέρωση για τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ακολούθως, ο κ. Σαρακιώτης επισκέφθηκε την 7η Ε.Μ.Α.Κ. έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Διοικητή και παράλληλα επεσήμανε τις προσπάθειες, που καταβάλλουν καθημερινά τα στελέχη της Ε.Μ.Α.Κ. ευρισκόμενα δίπλα στους πολίτες κάθε στιγμή και σε κάθε σημείο της Φθιώτιδας.

Οι επαφές του υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας ολοκληρώθηκαν με τη Δ.Ε.Η. και το Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τους εργαζόμενους των δύο φορέων.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τις χθεσινές επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση