Απ. Καραναστάσης: «Πάμε μαζί, Πάμε μπροστά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 23:46 Απ. Καραναστάσης: «Πάμε μαζί, Πάμε μπροστά»

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, απευθύνομαι σε όλους σας και στον καθένα χωριστά, με το θάρρος της σχέσης που αμοιβαία οικοδομήσαμε εδώ και πολλά χρόνια, για να σας θυμίσω αυτό που όλοι ήδη ξέρετε :

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ–δεν περισσεύει κανείς.

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινοβουλευτικής θητείας, στη διάρκεια της οποίας προσπάθησα, κάθε στιγμή, να μιλώ με έργα και πράξεις, σας καλώ να κάνουμε ΜΑΖΙ, από αυτή την Κυριακή, το νέο ξεκίνημα.

Νέο ξεκίνημα για να τονώσουμε την περιφέρειά μας, να ενισχύσουμε τις υποδομές,να εξασφαλίσουμε δουλειές για όλους,να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξη της Φθιώτιδας.

Νέο ξεκίνημα για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.

Φίλες και φίλοι, η Φθιώτιδα είναι μικρός τόπος. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας καλά. Είμαι ένα κομμάτι από σας. Μαζί μεγαλώσαμε, δουλέψαμε, πονέσαμε, διασκεδάσαμε.

Σας ζητώ, την Κυριακή 7 Ιουλίου, χωρίς κανένα φόβο, αλλά με πολύ πάθος, να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντάς μου παράλληλα τη δυνατότητα να συνεχίσω να σας εκπροσωπώ στη Βουλή.

Ξανά ΜΑΖΙ, πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ.

Γειά σας και με τη νίκη.

 
Απόστολος  Δ. Καραναστάσης
 Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Νομού Φθιώτιδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση