Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έμι Αργυροπούλου: «Προχωράμε μπροστά...»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 21:21 Έμι Αργυροπούλου: «Προχωράμε μπροστά...»

Στην πρώτη της εκλογική αναμέτρηση στις εθνικές εκλογές η δικηγόρος Έμι Αργυροπούλου, αν και είχε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της επειδή ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή, τα πήγε πάρα πολύ καλά, αφού πήρε 4.912 σταυρούς.

Διαβάστε παρακάτω την πρώτη δήλωσή της και το ευχαριστώ από την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Στις 7 Ιουλίου με την ψήφο μας υπογράψαμε μια νέα συμφωνία, για να βάλουμε τη χώρα μας σε τροχιά ευημερίας. Γυρίσαμε σελίδα και ξεκινάμε. Προχωράμε μπροστά. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας και Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία για αυτή την μεγάλη νίκη, αλλά και σε όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα τους. Ειδικότερα δε στους εκλεγέντες εύχομαι καλή θητεία.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς, που με στηρίξατε και  με εμπιστευτήκατε. Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση, που και στις εθνικές εκλογές πιστέψατε σε μένα και με τιμήσατε με την ψήφο σας για ακόμη μια φορά. Δηλώνω παρούσα και στην πρώτη γραμμή για όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας και υπόσχομαι, να συμβάλλω με κάθε δυνατό τρόπο, όπου χρειαστεί».

 Με εκτίμηση
 Ευθυμία Ι. Αργυροπούλου