Ποιο φροντιστήριο στη Λαμία δεσμεύεται με συμβόλαιο επιτυχίας;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 07:40 Ποιο φροντιστήριο στη Λαμία δεσμεύεται με συμβόλαιο επιτυχίας;

Τώρα, το μοναδικό στη Λαμία, Ιατρικό Φροντιστηριακό Κέντρο Φυσικής - Χημείας - Βιολογίας (Επιστήμες Υγείας) υπογράφει συμβόλαιο επιτυχίας για την εισαγωγή σας στις Ιατρικές Σχολές.

Επικεφαλής της ικανότατης ομάδας των καθηγητών του Φροντιστηριακού Κέντρου είναι ο γνωστός Καθηγητής - Συγγραφέας Γιώργος Στάθης, ο οποίος τονίζει ότι: «O πρωτοποριακός τρόπος δουλειάς, η μεθοδικότητα και η εμπειρίας μας, είναι η εγγύηση για την κατάκτηση του στόχου για κάθε μαθητή ξεχωριστά....»


Η δέσμευση

Τα Φροντιστήρια Γ. Στάθη κατανοώντας την αγωνία και την απογοήτευση των μαθητών, οι οποίοι ενδεχομένως να χάνουν την πρώτη τους επιλογή στις Σχολές Υγείας λόγω της ιδιομορφίας των φετινών θεμάτων, προσφέρουν μεταλυκειακή φοίτηση στη Φυσική - Χημεία - Βιολογία με τη δέσμευση επιστροφής των χρημάτων στα μαθήματα που θα αποτύχουν.
 
Η συμφωνία γίνεται παρουσία δικηγόρου ή λογιστή προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας. Η ίδια προσφορά και δέσμευση ισχύει και στον διετή κύκλο προετοιμασίας Β' - Γ' Λυκείου στις Σχολές Υγείας.
 
Για οποιαδηποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310 44090 και 6974433143 ή να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας Σατωβριάνδου 11 στη Λαμία.
 
Από τη Δ/νση
Γιώργος Στάθης
 
 
Οι καθηγητές που Διδάσκουν στο Ιατρικό Φροντιστηριακό Κέντρο
 
Φυσική: Γιώργος Στάθης - Δημήτρης Καρανίκας - Νίκος Σταύρου
Χημεία: Γιώργος Στάθης- Γεωργία Γρηγοροπούλου - Νίκος Μερμήγγης
Βιολογία: Γιάννα Χρήστου - Βανέσα Παρμενοπούλου
 
Τα τμήματα του Φροντιστηρίου μας είναι ομοιογενή, όπως επίσης και τα γκρουπ των τριών ατόμων που δημιουργούνται κατόπιν συμφωνίας.
 
Επίσης στο φροντιστήριό μας διδάσκεται η Βιολογία και στην Αγγλική γλώσσα από την καθηγήτρια Παρμενοπούλου Βανέσα, διδάκτωρ Βιολογίας, για τους μαθητές που ίσως χρειαστεί να σπουδάσουν σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια του εξωτερικού, με το σύστημα των πολλαπλών επιλογών.
 
Σημείωση: Το φροντιστήριό μας θα παραμείνει κλειστό από 20/7 - 20/8. Επικοινωνία στο 6974433143.
 

 
Σύντομο βιογραφικό Γιώργου Στάθη:
 

Τελείωσε το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών το 1975. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, διδακτορικό στην Πυρηνική Φυσική, στο Έτμοντον του Καναδά.
 
Έχει σχεδόν 40 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία. Διαδάσκει Φυσική από το 1980 και έχει βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές να πετύχουν τους στόχους τους.
 
Στον ερευνητικό τομέα σχεδίασε μία πρωτοποριακή εγκατάσταση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνδυάζοντας την αεροδυναμική, υδροδυναμική και τον 3ο νόμο του Νεύτωνα.
 
Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων με τίτλους: "Η Φυσική της Α' Λυκείου" και " Φυσική Α' και Β' Λυκείου - Μεθοδολογία προβλημάτων ηλεκτρισμού".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση