Η τελετή ορκωμοσίας των Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 19:22 Η τελετή ορκωμοσίας των Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Φωτογραφίες)

Παρουσία πολλών συγγενών και φίλων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/7) στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του πρώην ΤΕΙ Λαμίας (3ο χιλ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθήνας) η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (ΠΠΣ), Λαμίας, (π. ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος)  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το συγκεκριμένο Τμήμα δεν πρόκειται να συνεχίσει με την μορφή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και η συγκεκριμένη ορκωμοσία ήταν η πρώτη με το νέο μεταβατικό καθεστώς.

Αν και ακόμη υπάρχουν πολλά ομιχλώδη σημεία σχετικά με τα δικαιώματα των νέων επιστημόνων, στην εκδήλωση δεν μπορούσε παρά να έχουμε χαμόγελα και αισιοδοξία για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους.

Καλή σταδιοδρομία!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση