Κλικ από την Ορκωμοσία στη Βουλή που θυμίζουν Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 23:00 Κλικ από την Ορκωμοσία στη Βουλή που θυμίζουν Φθιώτιδα

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου στη Βουλή η ορκωμοσία των «300» βουλευτών που εξελέγησαν από τους Έλληνες πολίτες για να τους εκπροσωπήσουν τα επόμενα τέσσερα (4) χρόνια.

Ανάμεσά τους και πέντε (5) βουλευτές από τη Φθιώτιδα, τέσσερις (4) από τη Νέα Δημοκρατία και ένας (1) από το ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο έμπειρος όλων των παραπάνω και πολλών ακόμη εκ των 300, ο Χρήστος Σταϊκούρας που ο νέος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον τίμησε με την παράδοση του πρώτου τη τάξει Υπουργείου, αυτό των Οικονομικών.

Οι άλλοι τρεις συνάδελφοί του από τη ΝΔ οι Γιάννης Οικονόμου, Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας, εκλέγονται για πρώτη φορά και η συγκεκριμένη ορκωμοσία ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για αυτούς.

Δεύτερη κοινοβουλευτική περίοδος είναι αντίθετα για τον μοναδικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ από τη Φθιώτιδα, Γιάννη Σαρακιώτη.

Ας δούμε λοιπόν τι μοιράστηκαν μαζί μας, στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και μερικά κλικ από την τελετή που θυμίζουν… Φθιώτιδα.

Καλή κι εποικοδομητική θητεία!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση