Θες διακοπές με καινούριο μηχανάκι; - Αυτές τις προσφορές δεν πρέπει να τις χάσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 14:35 Θες διακοπές με καινούριο μηχανάκι; - Αυτές τις προσφορές δεν πρέπει να τις χάσεις

Έλα τώρα στο Group Karellis και βρές 3 από τα best sellers της Kymco σε μοναδικές τιμές και 12 άτοκες δόσεις!

Αυτό το καλοκαίρι βρες σε μια μοναδική προσφορά τα ετοιμοπαράδοτα Kymco AGILITY 16+ 200cc, LIKE 125cc και PEOPLE ONE 125cc μόνο στο Group Karellis.

Και μπορείς να τα αποκτήσεις σε 12 άτοκες δόσεις μέχρι τις 31/8!

  • AGILITY 16+ 150cc 2018 με 2345€

Η σειρά των AGILITY που δημιούργησε την κατηγορία των οικονομικών scooter με μεγάλους τροχούς αναβαθμίζεται στις νέες προδιαγραφές EURO-4 αποκτώντας ηλεκτρονικό ψεκασμό και δικάναλο σύστημα ABS στα φρένα.

Περισσότερη ευελιξία, με 14άρη πίσω τροχό. Περισσότερη ασφάλεια με τα δύο δισκόφρενα με ABS. Περισσότερη άνεση, με την επανασχεδιασμένη σέλα, τη μεγαλύτερη διαδρομή της πίσω ανάρτησης και τα νέα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Νέα είναι και τα φώτα θέσης Led και ο χώρος κάτω από την σέλα είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας. Ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του πρίζα 12V και ψηφιακά όργανα.

Το ρεζερβουάρ καυσίμου στα 7 λίτρα, εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία σε συνεργασία με μια νέα μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου.

Στα highlight η τάπα καυσίμου στο μπροστινό μέρος για εύκολο ανεφοδιασμό!

  • LIKE 125cc 2018 με 2595€

Μοντέρνο και συγχρόνως κλασικό. Αναγνωρίσιμο και ξεχωριστό όπως πάντα, αλλά πλήρως επανασχεδιασμένο το νέο LIKE II.

Με ένα εντελώς νέο αποδοτικό 4-βάλβιδο κινητήρα G5 ECO προδιαγραφών Euro-4, πιο ισχυρό, πιο ήσυχο και ακόμη πιο οικονομικό με ομαλή παροχή της ισχύος του, ιδανικό για την κίνηση μέσα στην πόλη. Νέο πλαίσιο και νέα ανάρτηση για βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και άνεση. Αυξημένη χωρητικότητα κάτω από τη σέλα που θα φιλοξενήσει κράνος και αδιάβροχα, και πρακτικό ντουλαπάκι κάτω από το τιμόνι όπου θα χωρέσουν ακόμα περισσότερα μικροπράγματα. Το ντουλαπάκι διαθέτει και παροχή 12V για να φορτίζετε κάθε ηλεκτρονική σας συσκευή. Φωτιστικά σώματα led και αυξημένη ασφάλεια με το σύστημα συνδυασμένης πέδησης που εξοπλίζει τα φρένα με τα δύο δισκόφρενα.

LIKE… ο ΝΕΟΣ τρόπος έκφρασης!

  • PEOPLE ONE 125cc 2018 με 2295€

Το νέο People One με προδιαγραφές EURO-4 διατηρεί όλα τα γνώριμα χαρακτηριστικά των προκατόχων του: καθημερινό, απλό και ξεχωριστό.

Με μεγάλους τροχούς, πρακτικό επίπεδο πάτωμα και αναπαυτική σέλα αποτελεί ένα καθημερινό scooter πόλης ανήκοντας, όμως σε εντελώς νέα σχεδιαστική σχολή.

Με κινητήρα 125 κυβικών με ηλεκτρονικό ψεκασμό τεχνολογίας DIS (Drop Injection System), που επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης και εξοπλισμένο με 2 δισκόφρενα και σύστημα συνδυασμένου φρεναρίσματος!

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22310 23563 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της KYMCO.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση