Προσφορά από το Πολυκατάστημα "Πολιτικός" στους αστυνομικούς της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 10:06 Προσφορά από το Πολυκατάστημα "Πολιτικός" στους αστυνομικούς της Φθιώτιδας

200 μπλουζάκια αστυνομίας προσέφερε το Πολυκατάστημα "Πολιτικός", στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Σε μία ευγενική χειρονομία προχώρησε ο ιδιοκτήτης του πολυκαταστήματος «Πολιτικός», Παναγιώτης Πολιτικός προσφέροντας, το πρωί της Δευτέρας, διακόσια καλοκαιρινά μπλουζάκια Αστυνομίας στο προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Η εθελοντική αυτή κίνηση συμβάλλει σημαντικά στην υλικοτεχνική υποδομή των Υπηρεσιών της Αστυνομίας, όπου υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας επικροτεί την εθελοντική αυτή αρωγή από το Πολυκατάστημα «Πολιτικός», η οποία αποδεικνύει έμπρακτα το σεβασμό αλλά και την εκτίμηση του έργου των αστυνομικών υπαλλήλων, αποτελώντας παράλληλα πολύτιμο ηθικό στήριγμα στις προσπάθειές της Αστυνομίας για τις σημαντικές προσφερόμενες υπηρεσίες της στο κοινωνικό σύνολο.

Εκ μέρους του Πολυκαταστήματος "Πολιτικός" παρευρέθηκε ο Δημήτρης Τσιμπούκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση