Λαμία: Ακόμη δύο μετάλλια για τα κρασιά "Χαρτοδιπλωμένος"!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 08:45 Λαμία: Ακόμη δύο μετάλλια για τα κρασιά "Χαρτοδιπλωμένος"!

Τα Λαμιώτικα κρασιά από το Οινοποιείο "Χαρτοδιπλωμένος"  διαγωνίστηκαν μαζί με χιλιάδες κρασιά από όλο τον κόσμο και βρέθηκαν στην κορυφή!!!

Μεγάλη διάκριση για το Οινοποιείο "Χαρτοδιπλωμένος" και φέτος, αφού δυο κρασιά πήραν μετάλλια, ένα Χρυσό και ένα Αργυρό, στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων στο Βερολίνο.

Τα κρασιά δοκιμάζονται και αξιολογούνται από διεθνείς γευσιγνώστες υψηλού επιπέδου, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, σε έναν ανταγωνισμό ίσων όρων αλλά με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας.

Διεθνής διαγωνισμός Οίνων Berliner Wein Trophy 2018:

Το Ακάτιο Οινοποιείου «Χαρτοδιπλωμένος», απέσπασε Χρυσό Μετάλλιο, στον μεγάλο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων Berliner Wein Trophy 2018!

Το λευκό ημίξηρο κρασί έκλεψε τις εντυπώσεις των κριτών με το γοητευτικό φρουτώδες άρωμά του, την ισορροπημένη γεύση του, αλλά όμορφα γλυκιά και όξινη ταυτόχρονα.

Το τέλειο κρασί για τα απεριτίφ μας στα wine bars ή στις ανθισμένες βεράντες μας, αλλά και η αρμονικότερη συνοδεία για τις δροσερές καλοκαιρινές φρουτοσαλάτες και πλήθος φαγητών με γλυκόξινες σάλτσες.

Το Rose του Οινοποιείου «Χαρτοδιπλωμένος», από την ποικιλία Syrah, απέσπασε Αργυρό Μετάλλιο, στον μεγάλο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων Berliner Wein Trophy 2018!

Το εντυπωσιακό κρυστάλλινο ρόδινο χρώμα, το αρωματικό σύνολο με νότες κερασιού και μαρμελάδας φράουλα και η γλυκιά, γεμάτη και ισορροπημένη γεύση του "μάγεψαν" τους κριτές, προσφέροντας στα κρασιά Χαρτοδιπλωμένου άλλη μία διάκριση.

Απολαύστε την ημίγλυκη ροζέ εκδοχή της ποικιλίας Syrah στους 10 - 12oC, με δροσερές σαλάτες, ζυμαρικά, πίτσες αλλά και μόνο του ως απεριτίφ.

Το Οινοποιείο "Χαρτοδιπλωμένου" ιδρύθηκε το 2012 από τους αδερφούς Χαρτοδιπλωμένου και έχει έδρα το Φραντζόμυλο Λαμίας.

Τα κρασιά Χαρτοδιπλωμένου 2018 διαγωνίστηκαν μαζί με άλλα 14.000 κρασιά από όλο τον κόσμο στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων Berliner Wein Trophy, διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Βερολίνο εδώ και 13 χρόνια.

Διεξάγεται υπό την εποπτεία του Διεθνή Οργανισμού Οίνου και Αμπέλου (OIV) και της Διεθνής Ένωσης Οινολόγων (UIOE) και ως εκ τούτου είναι ίσως ο πιο ελεγχόμενος διεθνής διαγωνισμός οίνων που υπάρχει.

Τα κρασιά δοκιμάζονται και αξιολογούνται από διεθνείς γευσιγνώστες υψηλού επιπέδου.

Κόκκινο, Ροζέ ή Λευκό, όποιο κι αν προτιμάς, μπορείς να το προμηθευτείς κατευθείαν από τις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου, που βρίσκεται στο δρόμο Λαμίας - Φραντζή, μετά τον Φραντζόμυλο και πριν την "Όμορφη Νύχτα", πάνω στο δρόμο (τηλ: 22310 96298 και 6976975266). Στο οινοποιείο διατίθεται κρασί και σε συσκευασία ασκού των 5 λίτρων.

Επίσης τα βραβευμένα κρασιά "Χαρτοδιπλωμένος" μπορείς να τα προμηθευτείς στις ίδιες προσιτές τιμές και από τις κάβες της Λαμίας (κάβα "Κελάρι" Όθωνος 16, και κάβα "CASTELLO", Απ. Κουνούπη 1, πρώην Τρούμαν - Λαμία).

Τα κρασιά "Χαρτοδιπλωμένος" θα τα βρείτε επίσης και σε πολλά εστιατόρια - bar στη Λαμία, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

www.xartodiplomenos.gr

facebook: Χαρτοδιπλωμένος Winery

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση