Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Έχει και σήμερα καυτό party στο «Άμπλας Ίαμα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 09:05 Φθιώτιδα: Έχει και σήμερα καυτό party στο «Άμπλας Ίαμα»

All day και all night fun στον "παράδεισο" της Παλαιοβράχας - Διήμερο καλοκαιρινό party, την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Αυγούστου, στο «Άμπλας Ίαμα» , τον "παράδεισο" της Παλαιοβράχας στη Δυτική Φθιώτιδα…

Πέντε πισίνες, δροσιστικά κοκτέιλ, γευστικά σνακ, αγαπημένες μουσικές, όμορφες παρουσίες και πολλές βουτιές στον πανέμορφο πολυχώρο του «Άμπλας Ίαμα», στην Παλαιοβράχα, μόλις 20 λεπτά από τη Λαμία.

Ο πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» φιλοξενεί το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου, τον γνωστό dj Vasilis Karamanoglou σε ένα night party χωρίς προηγούμενο, συνεχίζοντας έτσι την καλοκαιρινή σεζόν της διασκέδασης!

Ώρα έναρξης: 23.00

Οι βουτιές και οι μουσικές συνεχίζονται την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019 σε ένα από τα πιο δυνατά pool party του καλοκαιριού, με τον dj Vasilis Karamanoglou στον επιβλητικό χώρο του «Άμπλας Ίαμα».

Ώρα έναρξης: 16.00

Με τον dj Dimitraggelos Daglas στα decks να παίζει τις μεγαλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες, στο δροσερό περιβάλλον της πισίνας το night party συνεχίζεται το βράδυ της Πέμπτης 15 Αυγούστου 2019, στις πανέμορφες πισίνες του πολυχώρου «Άμπλας Ίαμα».

Ώρα έναρξης: 23.00

Η Δυτική Φθιώτιδα στα καλύτερά της…

Πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» - Παλαιοβράχα Φθιώτιδας
Τηλ: 6979686099 - Τιγκίρη Βασιλική, Υπεύθυνη Καταστήματος
Facebook: Άμπλας Ίαμα
Instagram: amplas_iama
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.