Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 08:00 Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων έκανε το ποδαρικό στις ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών Αρχών στη Φθιώτιδα, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην παραλία ISABELLA στα Καμένα Βούρλα το βράδυ της Παρασκευής 23 Αυγούστου.

Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης στην σύντομη ομιλία του, είχε κάθε λόγο να αναφερθεί στην προηγούμενη θητεία, καθώς είναι ο μοναδικός από όλη τη Φθιώτιδα που συνεχίζει από την ίδια θέση, επιτυχία που την απέδωσε στο έργο που πραγματοποίησαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Επιχείρησε δε, άνοιγμα προς όλους, σημειώνοντας ότι παρά τα όσα μπορεί να τους χώριζαν μέχρι τώρα, τους ενώνει το συμφέρον του Δήμου για το καλό του οποίου όλοι ενδιαφέρονται.

Σε αυτή την πρώτη ορκωμοσία δε θα μπορούσε να λείπουν πολιτικά πρόσωπα αλλά και οι λοιπές αρχές του τόπου. Θα σημειώσουμε μόνο την παρουσία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας και πρώην Δημάρχου Λειβαδιάς, Γιώτας Πούλου, των νέων Δημάρχων, Λαμιέων, Θύμιου Καραΐσκου και Μακρακώμης Γιώργου Χαντζή, του ΓΕΠΑΔ Στερεάς Υποστράτηγου Γιώργου Κανέλλου, του Αναπληρωτή Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας, Αστυνομικού Διευθυντή, Ιωάννη Νικοπολίδη, νυν και πρώην Αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών – δημοτικών συμβούλων και φυσικά πολύ κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες: