Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 21:00 Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών

«Διαφάνεια, ισονομία και ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες», είναι το τρίπτυχο που ανέφερε ως δέσμευση για τη θητεία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, ο νέος Δήμαρχος Θανάσης Ζεκεντές, κατά την τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (25/8) το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αταλάντης.

Συναινετικός αλλά συγχρόνως αυστηρός ο νέος Δήμαρχος απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας προς όσους μπορούν και θέλουν να προσφέρουν στο Δήμο, τόσο από τους αιρετούς, όσο και από το προσωπικό του Δήμου το οποίο κάλεσε σε συστράτευση για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε ασφυκτικά από κόσμο αλλά και από επίσημους μεταξύ των οποίων, οι βουλευτές Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, οι νέοι Δήμαρχοι Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας, νυν και πρώην περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τη σύνθεση του νέου δημοτικού Συμβουλίου και τα Τοπικά Συμβούλια.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση