Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σούπερ εκπτώσεις στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" και Media Strom !!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 07:28 Λαμία: Σούπερ εκπτώσεις στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" και Media Strom !!!

Τις καλύτερες καλοκαιρινές εκπτώσεις θα τις βρείτε και φέτος στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" και στο Shop in Shop της Media Strom, που βρίσκονται Καποδιστρίου 25, στη Λαμία και Σοφοκλέους & Ερκύνας, στη Λιβαδειά!

Αγοράστε τα χαλιά σας με έκπτωση έως 50% και δημιουργήστε όμορφους και ζεστούς χώρους, σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, και όχι μόνο.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για να διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε το σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο και κάθε προσωπικό σας χώρο.

Αγοράστε τώρα τα αγαπημένα σας στρώματα της Media Strom μέχρι και στη μισή τιμή!!!

Στο Shop in Shop της Media Strom αγοράζετε όλα τα στρώματα με έκπτωση έως 50% και απολαμβάνετε πλέον ξέγνοιαστα τον ύπνο σας.

Τα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ", σε Λαμία και Λιβαδειά, σας έχουν τις καλύτερες διακοσμητικές προτάσεις, για να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας.

Θα βρείτε επίσης όλα τα λευκά είδη με έκπτωση έως 50% και όλες τις κουρτίνες με έκπτωση έως 20%.

Μπορείτε να βρείτε κουρτίνες για κάθε γωνιά του σπιτιού σας, από μοναδικά υφάσματα και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

Στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" επιλέγουν μαζί σας τα υλικά μέσα από μία πλήρη συλλογή κουρτινών, υφασμάτων, επιπλώσεων, ταπετσαριών τοίχου και υλοποιούν το τελικό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Με συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις χρωμάτων και συνδυασμών, είναι έτοιμοι να σας παρουσιάσουν με ενθουσιασμό ότι πιο φρέσκο υπάρχει στην αγορά, για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" και το Shop in Shop της Media Strom στην οδό Καποδιστρίου 25, στη Λαμία και Σοφοκλέους & Ερκύνας, στη Λιβαδειά, και κάντε τις αγορές σας για όλη την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!

Καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" στη Λαμία, Καποδιστρίου 25 (τηλ: 22310 67747) και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά (τηλ: 22610 80646)

facebook.com/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΛΑΜΙΑ