Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 08:17 Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Σε ιδιαίτερα συναινετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Αυγούστου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Τιθορέας, η ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Σεβασμιότατου Επισκόπου Μοζαμβίκης Χρυσόστομου (με καταγωγή από τη Βελίτσα) και των πατέρων της τοπικής εκκλησίας, καθώς και πολλών επισήμων και εκπροσώπων τοπικών αρχών.

Στην πρώτη της ομιλία ως Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας η κα Στιβακτή περιέγραψε το πλαίσιο που θα κινηθεί η δημοτική αρχή έχοντας ως στόχο την υπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου και φυσικά του πολίτη, σε συνεργασία με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους υπαλλήλους και φυσικά τους ενεργούς πολίτες.

Μάλιστα το κομμάτι συνεργασίας μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας αναφέρθηκε και από τους επικεφαλής των δύο συνδυασμών της μειοψηφίας Γιώργο Ντάλα και Γιώργο Στάθη, που επισήμαναν ωστόσο και το θεσμικό τους ρόλο, αυτό του ελέγχου των αποφάσεων της δημοτικής αρχής.

Τη διάθεση συνεργασίας επανέλαβε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Τσούλφας, με γνώμονα το συμφέρον αποκλειστικά της λαϊκής οικογένειας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δόθηκε ο λόγος και στον απερχόμενο Δήμαρχο και έμπειρο αυτοδιοικητικό, Γιώργο Γώγο. Ο κ. Γώγος αφού έκανε μια αναδρομή σε έργα που είναι ώριμα και θα υλοποιηθούν από το νέο δημοτικό συμβούλιο, υποστήριξε ότι κάθε προηγούμενη αρχή έβαλε το δικό της λιθαράκι στην αναβάθμιση του τόπου και κατέθεσε τη βεβαιότητά του ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα που ο Δήμος βρίσκεται σε «γερά χέρια».

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Φθιώτιδας της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου και Θέμης Χειμάρας, οι νέοι Δήμαρχοι Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές και Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Κυρμανίδης, ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Αποστόλης Καραναστάσης, ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, ο Διοικητής του ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αστυνόμος Α’ Δημήτρης Καλιακούδας, ο Διοικητής της Μονάδας Καυσίμων Μοδίου Νίκος Καφαρατζής, και πολλοί πολίτες.

Μετά την ορκωμοσία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν εξαιρετικά πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν οι γυναίκες του Δήμου.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τη σύνθεση του νέου δημοτικού Συμβουλίου και τα Τοπικά Συμβούλια.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση