Λαμία: Για όλα τα σχολικά μόνο «Sofianos pen & paper» - Γιατί το παιδί μας αξίζει τα καλύτερα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 08:43 Λαμία: Για όλα τα σχολικά μόνο «Sofianos pen & paper» - Γιατί το παιδί μας αξίζει τα καλύτερα!

Η πιο σημαντική περίοδος για τα παιδιά μας έφτασε! Ελάτε μαζί μας να ανακαλύψουμε τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά σχολικά είδη για τη νέα σχολική χρονιά που αρχίζει.

Το βιβλιοπωλείο «Sofianos pen & paper» σας υποδέχεται στον ανακαινισμένο χώρο του, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση και στην ικανοποίηση των αναγκών σας.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχολικά είδη, επώνυμες τσάντες, κασετίνες, τετράδια και πολλά ακόμη, σε μοναδικά σχέδια με κορυφαία ποιότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το βιβλιοπωλείο «Sofianos pen & paper» διαθέτει σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα βιβλία και ένα εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας ενημερώσει και θα σας βοηθήσει στην επιλογή των σωστών προϊόντων.

Όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί σας για τη νέα σχολική χρονιά, και όχι μόνο, θα τα βρείτε στο βιβλιοπωλείο «Sofianos pen & paper».

Γιατί το παιδί μας αξίζει τα καλύτερα!!!

Η διεύθυνση και το προσωπικό του βιβλιοπωλείου «Sofianos pen & paper» σας εύχεται ολόψυχα καλή σχολική χρονιά!!!

Βιβλιοπωλείο «Sofianos pen & paper»
Λεωνίδου 4, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 39322
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Faebook: SOFIANOS pen&paper

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση