Φροντιστήριο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΚΙΑΣ: 27 Χρόνια Διδακτικής Εμπειρίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 07:20 Φροντιστήριο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΚΙΑΣ: 27 Χρόνια Διδακτικής Εμπειρίας

Συγχαίρουμε τους μαθητές του φροντιστηρίου μας που εισάγονται στις σχολές των προτιμήσεών τους. Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Στα τμήματα του φροντιστηρίου μας διδάσκονται τα φιλολογικά μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου, της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών (Αρχαία, Ιστορία, Κοινωνιολογία) και η Νεοελληνική Γλώσσα-Λογοτεχνία για όλες τις Ομάδες Προσανατολισμού. Μέσα από ευέλικτα προγράμματα διδασκαλίας φροντίζουμε για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των μαθητών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται...

Στο Λύκειο δημιουργούνται καινούργια ομοιογενή τμήματα τελειοφοίτων και αποφοίτων.

Γιατί ο καθένας μπορεί να γίνει αυτό που θέλει!!

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 4, Τ.Κ.: 35100, Λαμία
Τηλέφωνο και τηλεομοιοτυπία: 22310-52119
Ιστοσελίδα φροντιστηρίου: www.frontistirio-klassiko.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση