Ορκίστηκε Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 09:02 Ορκίστηκε Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Φάνης Σπανός

Πλήθος κόσμου στην τελετή γέμισε από άκρη σε άκρη το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος, Χρυσόστομου ως εκπρόσωπου του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, τελέσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού και του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Το Πολιτιστικό Κέντρο μέσα και έξω γέμισε ασφυκτικά από εκπροσώπους φορέων, αιρετούς και απλούς πολίτες που θέλησαν να συγχαρούν από κοντά τη νέα περιφερειακή αρχή.

Συγκινημένος και αισιόδοξος ο Φάνης Σπανός, ζήτησε από όλους να συνεχίσουν το ταξίδι που ξεκίνησε το 2014 με την ομάδα Μπακογιάννη, ο οποίος έδωσε κανονικά το παρόν, και να φτάσουν ακόμη πιο μακριά για το καλό της Περιφέρειας.

«Ανάπτυξη, κοινωνική αλληλεγγύη, ποιότητα ζωής για τους πολίτες και μια Στερεά Ελλάδα όμορφη και δυνατή», που όπως τόνισε «θα κρατάει τα παιδιά της και θα κάνει υπερήφανους τους πολίτες της», είναι ο στόχος της επόμενης τετραετίας.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ορκωμοσία και τον χαιρετισμό του νέου Περιφερειάρχη:

Για να δείτε τη σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου κι άλλα στοιχεία που αφορούν την λειτουργία του πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας και το κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση