Νέο Βρεφικό Τμήμα στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο! - Τώρα εγγραφές και μέσω ΕΣΠΑ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 08:45 Νέο Βρεφικό Τμήμα στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο! - Τώρα εγγραφές και μέσω ΕΣΠΑ!

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο ξεκίνησε δυναμικά και τη φετινή σχολική χρονιά 2019-2020 με τη δημιουργία ενός Νέου Βρεφικού Τμήματος!

Ένα ζεστό, φιλόξενο και υποστηρικτικό περιβάλλον, είναι έτοιμο να αποτελέσει το ιδανικό ξεκίνημα στη ζωή των πολυαγαπημένων μας παιδιών.

S.N mesa1

Τώρα, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα και εγγράψουν το έως 2,5 ετών βρέφος τους και μέσω ΕΣΠΑ, απολαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο και άρτιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! 

Η υπεύθυνη του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου, Βιβή Σεβαστού, με πολύ αγάπη, ζήλο, ενθουσιασμό και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του παιδιού, δημιούργησε ένα σχολείο καινοτόμο, δημιουργικό κι ανθρώπινο!

S.N mesa2

10 χρόνια τώρα, οι άνθρωποι του Εκπαιδευτηρίου σχεδιάζουν νέες ποικιλόμορφες δημιουργικές δράσεις, εφαρμόζουν καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν άμεσα σε επαφή με την παιδεία του μέλλοντος και οδηγούν τις εξελίξεις στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης!

Πληροφορίες – Εγγραφές
Τηλέφωνο: 22310 38261
Υπεύθυνη: κ. Βιβή Σεβαστού
Web page:
 e-nipiagogeio.gr

2009 – 2019
10 χρόνια Σύγχρονο Νηπιαγωγείο!
Το Σχολείο του Μέλλοντος… Σήμερα!!!

S.N 10 YEARS LOGO site

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση