Βιργινία Στεργίου: «Κοινή προσπάθεια για τη λύση σοβαρών προβλημάτων…»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 18:37 Βιργινία Στεργίου: «Κοινή προσπάθεια για τη λύση σοβαρών προβλημάτων…»

Πλημμύρισε από κόσμο η αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΣΚ στο Πάρκου του Λαού στη Στυλίδα, για την ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την τελετή έκανε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Ιγνάτιος Σάπιος που ευλόγησε το νέο συμβούλιο και τη Δήμαρχο.

Στη σύντομη ομιλία της η κα Στεργίου επέμεινε στην κοινή προσπάθεια προκειμένου να δοθούν λύσεις σε σοβαρά προβλήματα του τόπου. Ζήτησε τη στήριξη των τριών υπουργών που κατάγονται από τη Φθιώτιδα, κκ Σταϊκούρα, Ζαββού και Πέτσα αλλά και των βουλευτών Φθιώτιδας, της Περιφέρειας και όλων των δημάρχων του νομού, φορέων και συλλόγων για την επίλυση των κοινών προβλημάτων.

Ομοίως σε τοπικό επίπεδο απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, καθώς και στους εργαζόμενους του Δήμου, σημειώνοντας ότι πιστεύει στην αξία τους και ζητώντας την βοήθειά τους. Στόχος ένας δήμος πρότυπο για τις επόμενες γενιές, όπως ήταν και το βασικό σύνθημα της προεκλογικής της εκστρατείας.

Δείτε ένα βίντεο από την ορκωμοσία και την ομιλία της νέας Δημάρχου:

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι νέοι Δήμαρχοι Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος, Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος, Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηλίας Κυρμανίδης και Κώστας Αποστολόπουλος, η πρώην βουλευτής Ελένη Μακρή, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Υποστράτηγος Γιώργος Κανέλλος, ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας πολλοί ακόμη αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολλοί δημότες.

Για να δείτε τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας και τις Κοινότητες πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την ορκωμοσία της νέας Δημάρχου και του ΔΣ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση