Εικόνες και βίντεο από το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 14:09 Εικόνες και βίντεο από το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Καλή σχολική χρονιά…!

Με τις ευχές όλων για καλή σχολική χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο καθιερωμένος αγιασμός.

Το πρωί στις 8:00’ στο 6ο Γυμνάσιο (Πέτρινο) Λαμίας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, συνοδευόμενοι από συμβούλους και εκπροσώπους της εκπαίδευσης.

Οι κκ Καραΐσκος και Σπανός συνέχισαν με τον αγιασμό στο 3ο Δημοτικό, όπου βρέθηκαν και οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας. Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου αλλά και του 1ου και 2ου Βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρέθηκαν σε όλα τα σχολεία της Φθιώτιδας.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του LamiaReport:

Ευχή και αισιοδοξία για μια χρονιά γεμάτη υγεία και γνώσεις για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε διάφορα σχολεία της Λαμίας:

1ο & 17o Δημοτικό Σχολείο Λαμίας:

3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας:

4ο & 9ο Δημοτικά Σχολεία Λαμίας:

6ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας:

1ο Γυμνάσιο Λαμίας:

4ο Γυμνάσιο Λαμίας:

6ο Γυμνάσιο Λαμίας:

4ο Λύκειο Λαμίας:

Μουσικό Σχολείο Λαμίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση