Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στυλίδα: Για καφέ, ποτό και φαγητό όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο καλύτερο "μπαλκόνι" του Μαλιακού!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 08:19 Στυλίδα: Για καφέ, ποτό και φαγητό όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο καλύτερο "μπαλκόνι" του Μαλιακού!

Μπορεί οι θαλασσινές αποδράσεις να τέλειωσαν, για τους περισσότερους από εμάς, η καλοκαιρία όμως είναι ακόμη εδώ και τι καλύτερο από το να συνδυαστεί με μία βόλτα στο καλύτερο "μπαλκόνι" του Μαλιακού!!!

Ο λόγος φυσικά για το «Mistral Cafe - Finger food - Bar», έναν μοναδικό χώρο, τοποθετημένο στη θέση Πευκάκια στη Στυλίδα, με ασυναγώνιστη θέα που θα σας ανταμείψει.

Το «Mistral Cafe - Finger food - Bar» είναι το ομορφότερο μπαλκόνι του Μαλιακού κόλπου.

Περιστοιχισμένο από πευκοδάσος αποτελεί δροσερό προορισμό το καλοκαίρι και ζεστό τον χειμώνα.

Είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με μεγάλη ποικιλία ποτών, γλυκών, αλλά και finger foods, για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Στο «Mistral Cafe - Finger food - Bar» μπορείτε να γευτείτε τον υπέροχο καφέ 100% Arabica espresso ή τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα αναψυκτικών και σπιτικών λεμονάδων.

Μην ξεχάσετε να απολαύσετε την ασυναγώνιστη βάφλα σε συνδυασμό με τα πιο γευστικά επώνυμα παγωτά.

Το «Mistral Cafe - Finger food - Bar» φροντίζει και για τη διασκέδασή σας, διοργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις, από Stand up comedy μέχρι και Live διάφορων καλλιτεχνών που δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσετε!!!

Ενημερωθείτε για όλα τα events στη σελίδα του στο Facebook: Mistral Cafebar και το Instagram: mistralcafebar

«Mistral Cafe - Finger food - Bar»... δίνει στην πόλη αυτό που της αξίζει!!!

«Mistral Cafe - Finger food - Bar»
Θέση Πευκάκια - Στυλίδα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932304051

Facebook: Mistral Cafebar
Instagram: mistralcafebar
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.