Λαμία: Και φέτος χορεύουμε στον Όμιλο "Χορόπολις" - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 07:25 Λαμία: Και φέτος χορεύουμε στον Όμιλο "Χορόπολις" - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του Ομίλου...

Ο Όμιλος Χορού και Πολιτισμού Λαμίας «Χορόπολις» σας καλωσορίζει και σας υποδέχεται καθημερινά, 7-9 το απόγευμα, στον καλαίσθητο χώρο του, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 1, στη Λαμία.

Υποδεχόμαστε νέους και παλιούς φίλους για να μοιραστούμε μαζί τους τη γνώση, την εμπειρία, το όραμα και το μεράκι μας για τον παραδοσιακό χορό, τη μουσική και τα τραγούδια της πατρίδας μας, τα πιο ισχυρά στοιχεία του λαϊκού μας πολιτισμού.

Προσδοκούμε να γνωρίσετε και να αγαπήσετε την ελληνική λαϊκή παράδοση μέσα από τα μαθήματά μας, αλλά και τις παράλληλες δραστηριότητες του Ομίλου μας.

Για τη φετινή χρονιά ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά, εκεί που τον έχετε τοποθετήσει όλοι εσείς. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος λοιπόν...

Προγραμματίζουμε σεμινάρια, αυθεντικά παραδοσιακά γλέντια, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές, θεματικές παραστάσεις παιδιών και ενηλίκων στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας, αλλά και μια σειρά άλλων δράσεων και εκδηλώσεων που απευθύνονται στα μέλη μας, αλλά και σε ολόκληρη την πόλη της Λαμίας.

Εμείς ευελπιστούμε να φανούμε για άλλη μια χρονιά αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Στον Όμιλο λειτουργούν τμήματα νηπίων με ειδικό πρόγραμμα προσέγγισης της παράδοσης για τα παιδιά αυτής της ηλικίας, παιδικά σε όλα τα επίπεδα, εφηβικά και ενηλίκων αρχαρίων αλλά και προχωρημένων.

Ο Όμιλος συμμετέχει σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ παρουσιάζοντας χορούς, τραγούδια και δρώμενα της περιοχής μας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Σας περιμένουμε να συνταξιδέψουμε στον πλούτο της ελληνικής παράδοσης…

Εγγραφές καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή: 7.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.

Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Έναρξη μαθημάτων - Αγιασμός: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, 8.00 μ.μ.

Μ. Μπότσαρη 1 & Σατωβριάνδου Λαμία,

Τηλ: 6972555875

Υπεύθυνος: Γιώργος Πολίτης

Facebook: Χορόπολις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση