Λαμία: Γιατί όλοι με Mini-Bus; ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 08:12 Λαμία: Γιατί όλοι με Mini-Bus; ΒΙΝΤΕΟ

Πήραν το λεωφορείο και κατέγραψαν προβλήματα…

Μια διαφορετική βόλτα στην πόλη έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαμιέων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινητικότητας.

Με το mini bus του Δήμου έστειλαν αρχικά το μήνυμα για την ευρύτερη χρησιμοποίηση των μέσων μαζικής μεταφοράς, ενώ συγχρόνως περνώντας από τις γειτονιές της πόλης είχαν την ευκαιρία να δουν και να καταγράψουν προβλήματα.

Δείτε το βίντεο με αυτή την ξεχωριστή "βόλτα" των ανθρώπων της δημοτικής αρχής με το Mini Bus:

Kαι άλλες δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Kινητικότητας το Σαββατοκύριακο

Σάββατο 21/9:

11:00 ( Σημείο Εκκίνησης: πλ. Ελευθερίας) : Δράση  «Ζωντανοί δρόμοι», περίπατος των δημοτικών συμβούλων με στόχο την αξιολόγηση των προβλημάτων της πόλης μας (φυσικά εμπόδια, σπασμένα πεζοδρόμια, η παράνομη στάθμευση, η απόρριψη σκουπιδιών κ.λπ.)

Κυριακή 22/9 (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο)

10:30 ( Σημείο Εκκίνησης: πλ. Λαού): Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης από τους δημότες, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και δημοτικούς συμβούλους. Κλείσιμο δρόμων στο κέντρο της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Όθωνος, Καραϊσκάκη, Αγνώστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα με το Mini Bus::

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση