Διαγωνισμός: Θες να πας δωρεάν κρουαζιέρα στο Αιγαίο; - Μάθε πως!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 08:14 Διαγωνισμός: Θες να πας δωρεάν κρουαζιέρα στο Αιγαίο; - Μάθε πως!

Μεγάλος διαγωνισμός από το «Navihellas» Κέντρο Κρουαζιέρας, πρωτοπόρο τουριστικό οργανισμό κρουαζιέρας στην Ελλάδα από το 1987.

Κερδίστε μία 3ήμερη Κρουαζιέρα για δύο άτομα, σε Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο και Σαντορίνη με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:

1. Ακολουθήστε μας στο @navihellas.gr στο Instagram

2. Κάντε like στη φωτογραφία του διαγωνισμού

3. Comment και tag έως δύο φίλους σας, με σκοπό να πάρουν και εκείνοι μέρος στο διαγωνισμό.

 

 

Απολαύστε ένα ξέγνοιαστο 3ήμερο και αφήστε τα υπόλοιπα να τα κάνουμε εμείς για εσάς. Το κρουαζιερόπλοιό σας, άνετο και σύγχρονο, με άψογες υπηρεσίες, γνωστό στην ελληνική αγορά θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επιβάτη.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μία δίκλινη εσωτερική καμπίνα για την 3ήμερη κρουαζιέρα με αναχώρηση στις 25 Οκτωβρίου 2019.

Εν πλω θα απολαύσετε πλήρη διατροφή, απεριόριστη κατανάλωση ποτών, διασκέδαση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας, οργανωμένη εκδρομή στο Κουσάντασι, οργανωμένη εκδρομή στο Ηράκλειο Κρήτης, οδική μεταφορά από το καινούργιο λιμάνι της Μυκόνου προς τη Χώρα και επιστροφή. Επίσης περιλαμβάνονται τα λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα ανά άτομο.

Προσοχή! Για να εγκριθεί η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω βήματα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Καλή Επιτυχία και Καλά Ταξίδια!

32 χρόνια εμπειρίας... Ξέρουμε τις κρουαζιέρες καλύτερα!

Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83, ΤΚ: 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλ.: 210 4284391

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

site: NaviHellas.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση