Λαμία: Νέο σύγχρονο Παιδιατρικό Ιατρείο στην πόλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 08:00 Λαμία: Νέο σύγχρονο Παιδιατρικό Ιατρείο στην πόλη

Ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο εγκαινιάστηκε το Σάββατο σε έναν πολύ ζεστό και όμορφα διαμορφωμένο χώρο, στην οδό Καποδιστρίου 36 στη Λαμία.

Είναι το νέο Παιδιατρικό Ιατρείο της πόλης που δημιούργησε με πολύ αγάπη και μεράκι η Παιδίατρος Μαίρη Κοδροπούλου - Ζησίμου.

Η Παιδίατρος Μαίρη Κοδροπούλου - Ζησίμου πλέον, έχει την δυνατότητα να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες στα παιδιά της πόλης μας, μέσα από ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο.

Πρόκειται για ένα χώρο άνετο και φιλόξενο, που διαθέτει αίθουσα θηλασμού και περιποίησης βρεφών, καθώς η μέγιστη προτεραιότητα της παιδιάτρου είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στα παιδιά.

Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς και με τα εφόδια σε γνώσεις, εμπειρία και μεράκι γι’ αυτό που κάνει, δεν μένει παρά να ακολουθήσει μία επιτυχημένη πορεία προσφοράς στον χώρο της υγείας.

Ποια είναι

Η Μαίρη Κοδροπούλου-Ζησίμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παλαιοκώμη Σερρών και είναι απόφοιτος ιατρικής σχολής. Ξεκίνησε να ειδικεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Λαμίας και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Παιδιατρική Κλινική και στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Ανθήλης και στο Π.Ι Αγ. Γεωργίου Τυμφρηστού. Ζει μόνιμα στη Λαμία από το 2008 και είναι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Παναγιώτη Ζήσιμο.

Δείτε εικόνες από το νέο Παιδιατρικό Ιατρείο...

Τα εγκαίνια

Το νέο της ιατρείο, στην οδό Καποδιστρίου 36 στην Λαμία, είχε την χαρά να εγκαινιάσει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, η Παιδίατρος Μαίρη Κοδροπούλου - Ζησίμου.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και συναδέλφων, που έσπευσαν να τις απευθύνουν τις θερμότερες ευχές τους για το νέο της ξεκίνημα.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Φθιώτιδας κος Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Χριστόφορος Αχινιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Βασιλική Κατόπη-Λέντα και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κος Χρήστος Γεωργίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση