Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Να γιατί έγινε το αγαπημένο στέκι για όλες τις ώρες!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 08:20 Λαμία: Να γιατί έγινε το αγαπημένο στέκι για όλες τις ώρες!

Καφές, ποτό, γλυκές και αλμυρές γεύσεις στο «Seven (7) Grams» της οδού Θερμοπυλών στη Λαμία!

Η νέα σεζόν αρχίζει με την ίδια ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, περισσότερες προτάσεις και ασυναγώνιστες τιμές.

Το αγαπημένο σας στέκι στην οδό Θερμοπυλών 74 έναντι του σούπερ - μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», σας περιμένει να απολαύσετε τον καφέ και κάθε είδους ρόφημα στον άνετο και φιλόξενο χώρο του.

Ειδικά οι φίλοι των σπορ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας σε μία από τις μεγάλες οθόνες του καταστήματος, ενώ στη μεγάλη μας αυλή υπάρχουν παιχνίδια για μικρά παιδιά.

Τα γευστικά κρύα και ζεστά πιάτα τώρα είναι ακόμη περισσότερα, για να συνοδεύσουν το ποτό, την μπύρα σας ή τα επιλεγμένα κρασιά «Χαρτοδιπλωμένος» που θα επιλέξετε.

Εδώ θα γευτείτε και πάλι τα λαχταριστά pancakes και τις «αμαρτωλές» βάφλες, που όλοι δοκιμάσατε και αγαπήσατε.

Επιπλέον, ανταποδίδοντας την αγάπη και την προτίμηση που μας δείχνετε, εντός του καταστήματος, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι μαζί με τον καφέ, σας προσφέρεται χωρίς επιβάρυνση φρέσκο κρουασάν.

Ισχύει πάντα η έκπτωση 20% για τους φοιτητές, ενώ καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα ο καφές είναι στα δύο (2) ευρώ για όλους.

Απολαύστε καθημερινά τον καλύτερο καφέ της πόλης και όλα τα προϊόντα μας στο χώρο σας με delivery σε ασυναγώνιστες τιμές.

Για delivery στα τηλέφωνα: 22310 44201, 22311 04017 και 6981 773730 (WU).

"7 Grams" Θερμοπυλών 74 (έναντι ΑΒ)

(Διεύθυνση Καταστήματος: Χρήστος Στυλιανός – Νίκος Φουντούκης)