Λαμία: Το πιο τρελό κινηματογραφικό βίντεο γάμου που είδατε ποτέ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 08:12 Λαμία: Το πιο τρελό κινηματογραφικό βίντεο γάμου που είδατε ποτέ!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς αληθινά και έχουν απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα!

Είναι ένα πρωτότυπο βίντεο γάμου, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στους πρωταγωνιστές, αλλά και σε όλους εσάς που θα το δείτε.

Πρόκειται για τον γάμο του Κώστα Κιαμούρη και της Ντίνας Αλβανού με την βάπτιση της μικρής τους Κατερίνας, που έγινε το περασμένο Σάββατο (12/10/19)  στο χωριό της Αγίας Παρασκευής στη Λαμία.

Το κέφι, το χιούμορ και η αγάπη ενός ζευγαριού από την Αγία Παρασκευή Λαμίας καθώς και της παρέας τους, συνάντησαν την τέχνη της εικόνας, του ήχου, της φαντασίας και της δημιουργικότητας του Ηλία Κλέτσα της «Alpha Filmworks», και το αποτέλεσμα είναι το πιο τρελό βίντεο γάμου, που θα θυμίζει στο ζευγάρι και τις οικογένειές τους για πάντα αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση