Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ο γάμος της χρονιάς!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 08:30 Λαμία: Ο γάμος της χρονιάς!

Είναι γεγονός, ο Γιώργος Αντωνόπουλος (κατά κόσμον "Αόρατος") παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρύσα Γκαρέλη!!!

Όσοι γνωρίζουν πολύ καλά και πολλά χρόνια το Γιώργο, ένα από τα καλύτερα παιδιά της Λαμίας και ιδιοκτήτη του "Nova FM", δύσκολα θα μπορούσαν να τον φανταστούν με κοστούμι - παπιγιόν και την ανθοδέσμη στο χέρι να περιμένει έξω από την εκκλησία τη νύφη.

Κι όμως, η όμορφη, γλυκιά και χαρισματική Χρύσα τα κατάφερε. Έκλεψε την καρδιά του Γιώργου και μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης ο Γιώργος Αντωνόπουλος και η Χρύσα Γκαρέλη, ενώθηκαν  με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο (19/10).

Φυσικά, δεν ήταν δυνατόν, ακόμη και την ημέρα του γάμου, να μην περάσουν από το studio του αγαπημένου τους ραδιοφώνου, όπου περνούν μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Στο χωριό της νύφης ο γάμος...παραδοσιακά!

Παρέα με τις οικογένειές τους και πολλούς καλούς φίλους, έζησαν στιγμές ευτυχίας και συγκίνησης, σε μια όμορφη τελετή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Πουρνάρι Δομοκού.

Ακολούθησε ένα μοναδικό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Αρχοντικό Σκούρα, όπου όλοι μαζί διασκέδασαν και έδωσαν στο ζευγάρι τις καλύτερες ευχές τους για μια κοινή και όμορφη ζωή.

Η βραδιά είχε τα πάντα... κέφι, χορό, τραγούδι και "βαριά" ονόματα, αφού την ορχήστρα πλαισίωσαν οι: Γωγώ Τσαμπά, ο Σταύρος Τσαλάγκας, ο Δημήτρης Μαυρογιάννης, ενώ στο κλαρίνο ήταν ο Γιάννης Γκορίτσας.

Δείτε βίντεο με την είσοδο του ευτυχισμένου ζευγαριού στο "Αρχοντικό Σκούρας":

Δείτε το πρωτότυπο και χιουμοριστικό βίντεο που ετοίμασαν οι φίλοι του Γιώργου και της Χρύσας:

Δείτε φωτογραφίες από τον υπέροχο γάμο τους:

Γιώργο και Χρύσα να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!