Λαμία: Είναι στο πιο όμορφο σημείο της πόλης και σε περιμένει για καφέ ή πότο !!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 07:30 Λαμία: Είναι στο πιο όμορφο σημείο της πόλης και σε περιμένει για καφέ ή πότο !!!

Όποια ώρα κι αν θελήσεις να χαλαρώσεις, εσύ και η παρέα σου, το «Three monkeys», είναι η ιδανική επιλογή.

Γιατί είναι δίπλα σου... στα όμορφα στενά της πόλης, στις "7" βρύσες!

Γιατί έχει ευχάριστο περιβάλλον και ιδιαίτερη διακόσμηση!

Γιατί σερβίρει εκπληκτικό καφέ και υπέροχα σνακ για ποτό ή κρασί !

Το νέο καφέ - μπαρ της πόλης «Three monkeys», έγινε με πολύ αγάπη και μεράκι και αν το επισκεφθείς θα γίνει το αγαπημένο στέκι, για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το «Three monkeys» βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα, γραφικά και ιστορικά σημεία της πόλης, τις "7" βρύσες, δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας και την πλατεία Λαού.

Ένα δροσερό καφέ στην καρδιά της πόλης, μακριά από τη φασαρία του κέντρου, στα γραφικά στενά της που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή.

Ένα Café Bistrot που πραγματικά ξεχωρίζει, και στο χώρο δεσπόζει το στοιχείο του νερού και του πράσινου, καταλήγοντας σε ένα μοναδικο Industrial Café.

Στο «Three monkeys» έχεις την επιλογή να απολαύσεις, τρία από τα υπέροχα χαρμάνια, του αρωματικού καφέ Distrettoιδιαίτερα κρασιά και ωραίες γευστικές πινελιές.

Το «Three monkeys» διαθέτει και έναν όμορφα διακοσμημένο εξωτερικό χώρο, για να βρεθείς με την παρέα σου.

Εξαιρετικές γεύσεις, μεγάλη ποικιλία σε ποτά και κρασιά και ξεχωριστούς αρωματικούς καφέδες, είναι όλα όσα χρειάζεσαι να απολαύσεις στην έξοδό σου.

Και τα έχει όλα το νέο καφέ - μπαρ «Three monkeys»!!!

Η διασκέδασή σου στη Λαμία έχει πλέον όνομα... «Three monkeys»!!!








«Three monkeys», Καφέ - Μπαρ
Μακρυγιάννη 3 - Λαμία (7 βρύσες, Πλατεία Λαού)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231101716 και 6936135728
Facebook: Three Monkeys

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση