Κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Εύζωνα Πολεμιστή – Εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 12:23 Κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Εύζωνα Πολεμιστή – Εικόνες

Με την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Λαμίας και την κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Εύζωνα Πολεμιστή στην πλατεία Πάρκου, συνεχίστηκαν στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τη Λαμία, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ παραβρέθηκαν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου, με τους εκπροσώπους αντιστασιακών οργανώσεων, απόστρατων αξιωματικών και εθελοντές.

Από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Άνθιμο Νεραντζή, τελέσθηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τους «αθάνατους» ήρωες του έπους του 1940, ενώ μετά την κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους, η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας ανέκρουσε τον εθνικό μας ύμνο.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση