Φωτορεπορτάζ από τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην ηλιόλουστη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 16:30 Φωτορεπορτάζ από τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην ηλιόλουστη Λαμία

Με τον καιρό να θυμίζει καλοκαιράκι, πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας της Λαμίας, των στρατιωτών και πολλών ακόμη σωματείων για την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε στην κυριολεξία τους δρόμους από όπου πέρασαν τα τμήματα και χειροκρότησαν την προσπάθειά τους προς τιμήν των ηρώων του έπους του 1940.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ένας Υπουργός, που δεν ήταν άλλος από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ο οποίος βρέθηκε στη Λαμία από την Παρασκευή προκειμένου να συμμετάσχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που προηγήθηκαν.

Για πρώτη φορά επίσης η παρέλαση έγινε χωρίς τον μακαριστό Μητροπολίτη Νικόλαο η απουσία του οποίου μνημονεύθηκε πολλές φορές από τους παρευρισκόμενους στην εξέδρα. Στη θέση του ως εκπρόσωπος της Φθιωτικής εκκλησίας ήταν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Νερατζής.

Επίσης την παρέλαση παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Αρίστος Περρής, οι βουλευτές Γιάννης Οικονόμου, Γιώργος Κοτρωνιάς, Θέμης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, πρώην υπουργοί και βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και των δύο βαθμών, διοικητές σωμάτων ασφαλείας, οργανισμών, εκπρόσωποι φορέων, και φυσικά χιλιάδες κόσμου που όπως σημειώσαμε πιο πάνω βρέθηκαν κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε η παρέλαση.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με ολόκληρη την παρέλαση:

Δείτε εκατοντάδες φωτογραφίες:

Μέρος 2ο

Μέρος 3ο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση