«Παίξε άμυνα» και αυτό το χειμώνα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 07:40 «Παίξε άμυνα» και αυτό το χειμώνα!

Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί ήρθε και η στιγμή να «οχυρώσουμε» τον οργανισμό μας εν όψει του χειμώνα!

Η Power Health, η ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής, διαθέτει μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα προϊόντων για την τόνωση του οργανισμού και του ανοσοποιητικού μας!

Τα φυσικά προϊόντα της Power Health συνδυάζουν την καινοτομία και την παράδοση και μας δίνουν όλα τα εφόδια. Ας δούμε λοιπόν, ποια είναι τα προϊόντα που θα σταθούν δίπλα μας και αυτή την εποχή του χρόνου!

Mourinol: Το ΝΕΟ προϊόν της Power Health προσφέρει όλα τα οφέλη του μουρουνέλαιου στην πιο γευστική & άοσμη μορφή που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Η παραγωγή του έχει γίνει με την τεχνολογία της γαλακτωματοποίησης και με αυτό τον τρόπο προσφέρει μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα και υψηλή απορρόφηση από τον οργανισμό χωρίς τη δυσάρεστη οσμή και γεύση! Με υψηλή συγκέντρωση σε Omega 3 – EPA & DHA καθώς και βιταμίνη D3, αυτόν τον χειμώνα θα γίνει ο καλύτερο «φίλος» του ανοσοποιητικού συστήματος όλης της οικογένειας σας!

Σειρά με αναβράζουσες βιταμίνες: Οι «επίσημες» αγαπημένες μας! Βιταμίνη C 1000mg. Echinacea Extra & Multi – Multi θα συνεχίσουν και φέτος να είναι η καθημερινή φροντίδα της άμυνας και της ενίσχυσης του οργανισμού μας! Με 100% φυσικά γλυκαντικά από το φυτό στέβια!

Μπείτε σήμερα λοιπόν στο Pharmacy2go και βρείτε όλα τα προϊόντα για έναν «υγιή χειμώνα» στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση