Νίκος Τζιανέτας: «Είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας» - BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 08:01 Νίκος Τζιανέτας: «Είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας» - BINTEO

Η τεχνογνωσία, τα νέα προϊόντα και οι καινοτομίες στο χώρο της αυτοκίνησης παρουσιάστηκαν σήμερα στη Λαμία.

Το βανάκι επίδειξης της Febi-Bilstein και της Blue Print φιλοξενήθηκε σήμερα στη Λαμία στις εγκαταστάσεις της VIApart.

Mέσα στο φορτηγό οι συνεργάτες στης εταιρείας μπόρεσαν να δουν όλες τις νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία που μπορεί να προσφέρει ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους κατασκευής και διακίνησης ανταλλακτικών στην Ευρώπη.

Η εταιρεία VIApart και η "Τζιανέτας Ανταλλακτικά" αποτελούν στρατηγικό συνεργάτη του Bilstein Group στη Φθιώτιδα και στους όμορους νομούς.

Η VIApart μετράει ένα χρόνο παρουσίας στη Λαμία και με γνώση, ποιότητα και αξιοπιστία παρέχει μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών σε μεγάλη διαθεσιμότητα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ο Νίκος Τζιανέτας και ο Αθανάσιος Ανδρεάδης, Διευθυντής Πωλήσεων του Bilstein Group σε Ελλάδα και Κύπρο, μίλησαν στην κάμερα του LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία της Febi-Bilstein και της Blue Print στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση