Reverse Black Friday και φέτος από τη Citroen!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 07:45 Reverse Black Friday και φέτος από τη Citroen!

Και φέτος, η Citroën πρωτοπορεί, ανατρέπει τα καθιερωμένα και παρουσιάζει μία ξεχωριστή ενέργεια!

Και τη φετινή χρονιά η Citroën αντιστρέφει τους όρους της Black Friday και παρουσιάζει τη Reverse Black Friday by CITROËN! Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroën αλλάζει ρόλους με τους καταναλωτές και τους προσφέρει την δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν ένα ολοκαίνουργιο Citroën, σε τιμή… Black Friday!

Η Citroën διαθέτει μία “φρέσκια” γκάμα μοντέλων με αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, νέες συλλεκτικές εκδόσεις Origins, τους πιο σύγχρονους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6.2 με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και κορυφαία άνεση.

Συνεπώς, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την απόκτηση του νέου τους αυτοκινήτου!

 

Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Cintroen για την Φθιώτιδα.
Για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroen.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση