Λαμία: Αυτή την προσφορά σε Μανικιούρ ημιμόνιμο και Πεντικιούρ SPA δεν θες να τη χάσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 07:32 Λαμία: Αυτή την προσφορά σε Μανικιούρ ημιμόνιμο και Πεντικιούρ SPA δεν θες να τη χάσεις

Φέτος, οι προσφορές Black Friday ξεκινάνε νωρίτερα στο «Για Νυχάκι» της Μαρίας Καθάριου.

Το Για Νυχάκι σου έχει ετοιμάσει μία προσφορά Black Friday που... θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια.  Για μία ολόκληρη εβδομάδα από τη Δευτέρα 25/11 έως και το Σάββατο 30/11 απολλαμβάνεις Μανικιούρ ημιμόνιμο και Πεντικιούρ SPA μόνο με 23€.

Τα ακροδάχτυλα μιας γυναίκας αναδεικνύουν τη σιλουέτα και τονώνουν την αυτοπεποίθηση της. Και όταν μιλάμε για περιποίηση των άκρων στη Λαμία, η πρώτη σκέψη στο μυαλό μας είναι ο χώρος αισθητικής άκρων της Μαρίας Καθάριου.

Το «Για Νυχάκι» μετρά πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της αισθητικής των άκρων, προσφέροντας σε κάθε πελάτη την φροντίδα που του αξίζει!

Η προσφορά ισχύει από 25 έως 30 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει:

Μανικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι και Πεντικιουρ SPA με βερνίκι της επιλογής σας: Κόστος μόνο 23€ !!!

Τέρμα τα ψέματα! Αυτή τη προσφορά δεν μπορείς να την χάσεις! Ώρα να αποκτήσεις ένα τέλειο αποτέλεσμα από τους καλύτερους ειδικούς, σε τιμές - έκπληξη!

Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου τηλεφωνικά, καλώντας στο 22310 51552.

ισχύει από 25 έως 30 Νοεμβρίου
περιλαμβάνει:
Μανικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι
Πεντικιουρ SPA με βερνίκι της επιλογής σας
Κόστος: 23€
 


«Για Νυχάκι» - Μαρία Καθάριου
Πατρόκλου 23, Λαμία
τηλ: 22310 51552
INSTAGRAM | FACEBOOK | WEBSITE

«Για Νυχάκι» - Μαρία Καθάριου
Πατρόκλου 23, Λαμία
τηλ: 22310 51552
INSTAGRAMFACEBOOK | WEBSITE

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση