Λαμία: Τώρα μπορείς να ενοικιάσεις όποιο αυτοκίνητο θέλεις στο «Rent it vip Cars»!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 12:20 Λαμία: Τώρα μπορείς να ενοικιάσεις όποιο αυτοκίνητο θέλεις στο «Rent it vip Cars»!

Η εταιρεία «Rent it vip Cars» σας προσφέρει για ενοικίαση τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς, που θα σας "ταξιδέψουν" σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας!!!

Το κατάστημα «Rent it vip Cars», στην οδό Κύπρου 40 στη Λαμία, διαθέτει πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά και αυτοκίνητα για εξορμήσεις και εκδρομές, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Μπορείτε να ενοικιάσετε οποιοδήποτε πολυτελές αυτοκίνητο επιθυμείτε για την ημέρα του γάμου σας.

Στο «Rent it vip Cars» θα βρείτε τα ιδανικά αυτοκίνητα για εξορμήσεις στο βουνό, όπως το Suzuki Jimny 4×4.

Το «Rent it vip Cars» σας προσφέρει ακόμη και επταθέσιο ΙΧ, για να μετακινηθείτε με όλη σας την παρέα ή την οικογένεια, και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές.

Παρέχονται επίσης αυτοκίνητα για μηνιαία ενοικίαση.

«Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, λειτουργούμε καθημερινά εξελίσσοντας υπηρεσίες και διαδικασίες, αναβαθμίζοντας το στόλο μας, κατανοώντας και ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.», είπε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης κ. Μπαμπαλής.

Μάθετε περισσότερα στα τηλέφωνα: 6970398075 & 6971851843

Το κατάστημα «Rent it vip Cars» σας εύχεται καλές γιορτές με ασφαλή και άνετα ταξίδια!!!

«Rent it vip Cars» - Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κύπρου 40 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6970398075 & 6971851843
Facebook: Rentit vip cars
Site: Rent it vip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση