Σήμερα η Μεγάλη Φιλανθρωπική αγορά με δώρο ένα αυτοκίνητο!!!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 09:04 Σήμερα η Μεγάλη Φιλανθρωπική αγορά με δώρο ένα αυτοκίνητο!!!

Σήμερα Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο "Κτήμα Πασιάκου" τα φετινά «Δώρα Ψυχής» με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα -  - Η αυλαία θα πέσει με την κλήρωση του Peugeot 208 που μπορεί να γίνει δικό σου με ένα λαχνό των 5 ευρώ !!!

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής», που φέτος θα γίνει στο "Κτήμα Πασιάκου" την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το βράδυ του Σαββάτου μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις εθελόντριες του Συλλόγου, αφού δέχτηκαν την "αιφνιδιαστική" επίθεση του Μητροπολίτη Συμεών (δείτε ρεπορτάζ εδώ)

Μάλιστα για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, από τις 11:00' το πρωί μέχρι τις 7:00' το απόγευμα (κάθε ώρα με επιστροφή), με αφετηρία την πλατεία Πάρκου (μπροστά από τα Public). Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαίρη Δούμα ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την προσφορά αυτή την Διοίκηση του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

«Γούρι Αγάπης» για 7η χρονιά από το «κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»

Η παρουσίαση για το «Γούρι Αγάπης 2020», έγινε και φέτος στα γραφεία του Συλλόγου. Για 7η συνεχή χρονιά το «κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» φιλοτέχνησε ένα ακόμη πολύ όμορφο κόσμημα, το «Γούρι Αγάπης» για τη χρονιά που έρχεται. Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδωσαν την έμπνευση στη Σοφία Κροντηρά να δημιουργήσει ένα ακόμη υπέροχο δώρο για το Σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Το «Γούρι Αγάπης» θα διατίθεται στα «Δώρα Ψυχής» και φυσικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.

Σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο:

Κέρδισε ένα Peugeot 208 αγοράζοντας έναν λαχνό με μόλις 5€ !!!

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» κληρώνει ένα υπέροχο Peugeot 208 που μπορεί να γίνει δικό σου με ένα λαχνό των 5 ευρώ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαίρη Δούμα ευχαρίστησε την εταιρεία "Peugeot Autokar Karellis" που είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής εκδήλωσης. «Είμαστε δίπλα στο Σύλλογο και τον στηρίζουμε όπως αυτός στηρίζει τόσα χρόνια τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη...», είπε ο Χρυσόστομος Καρέλλης, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Πιστές στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού τους και οι μαζορέτες του «Little Woman’s Club», που πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό σόου, στέλνοντας συγχρόνως το μήνυμα της ανθρωπιάς και του εθελοντισμού, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του συλλόγου «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» και τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» .

«Είμαστε τυχεροί που στη Λαμία έχουν το Σύλλογο Συν στον Άνθρωπο, ο οποίος έχει δείξει διαχρονικά τι μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία και στον Συνάνθρωπο...», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Φέτος η κουζίνα μας θα έχει και σεφ!!!

Φέτος στα «Δώρα Ψυχής» αλλάζει και η κουζίνα μας! Ο εξαιρετικός σεφ του «D΄Aggelo» της Μυκόνου, Κώστας Χαντζούλης, θα ετοιμάσει για εσάς μοναδικά ιταλικά πιάτα!

Συνεχίζοντας όμως την παράδοση θα έχουμε ρουμελιώτικες πίτες, ψωμί ζυμωτό, λάδι, ελιές, πολύ μεγάλη ποικιλία σε γλυκίσματα, κουλουράκια και μπισκότα, εξαιρετικά προϊόντα όπως χυλοπίτες, τραχανά και… όσπρια. Ποικιλία μεγάλη κρασιών, τσίπουρου, λικέρ και μέλι.

Θα μπορείτε εάν το επιθυμείτε να απολαύσετε το φαγητό η το καφεδάκι σας μέσα σ΄αυτό το χριστουγεννιάτικο σκηνικό ή ακόμη να το πάρετε μαζί σας.

Πολλές εκδηλώσεις για τα παιδιά

Στα φετινά «Δώρα Ψυχής» από τις 11:00' το πρωί της Κυριακής μέχρι αργά το βράδυ θα έχει πολλές εκδηλώσει για τους μικρούς μας φίλους. Από θεατρικά παραμύθια, μέχρι χορό και στολισμό του ευχόδεντρου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι μας είπε η κ. Μαίρη Δούμα:

Δείτε φωτογραφίες....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση