Λαμία: Ας μιλήσουμε για την top μέθοδο Αποτρίχωσης με Laser !!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 07:54 Λαμία: Ας μιλήσουμε για την top μέθοδο Αποτρίχωσης με Laser !!!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη νέα Σύγχρονη Μέθοδο Αποτρίχωσης με Laser Alexandrite.

Το υπερσύγχρονο και πλήρως αναβαθμισμένο μηχάνημα Laser Alexandrite Arion II, βάζει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, εύκολα και ανώδυνα.

Επισκεφθήκαμε τον Πλαστικό Χειρουργό Dr. Άκη Καραματσούκη, στο ιατρείο του, στην οδό Αβέρωφ 17 στη Λαμία, όπου μας μίλησε για τη νέα Σύγχρονη Μέθοδο Αποτρίχωσης με Laser, τονίζοντας ότι για μια σωστή και ασφαλή αποτρίχωση θα πρέπει πάντα να απευθυνόμαστε σε ειδικό ιατρό.

- Γιατί να επιλέξουμε το Laser Alexandrite Arion II;

To Arion II είναι ένα υπερσύγχρονο και πλήρως αναβαθμισμένο μηχάνημα laser, ιατρικού τύπου, που αποτελεί την υψηλή τεχνολογίας λύση στην αποτρίχωση.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς και αποτελεσματικούς, high-speed, αυθεντικούς Αλεξανδρίτες παγκοσμίως. Δέσμη υψηλής έντασης φωτός παράγεται από Κρύσταλλο Αλεξανδρίτη και εκπέμπει αποκλειστικά στα 755nm με ισχύ 70w και ρυθμό επανάληψης μέχρι 5 Hz, προσφέρει τη μέγιστη απορρόφηση από την μελανίνη του θύλακα κάθε είδους τρίχας, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Η ευελιξία στη ρύθμιση των εντάσεων, της διαμέτρου του spot και της διάρκειας παλμού, κάνουν τον Arion II τον πλέον παραμετροποιήσιμο Αλεξανδρίτη, προκαλώντας άμεσα εξάχνωση της τρίχας. Δηλαδή ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της τριχοφυΐας κάθε περιοχής του σώματος το μηχάνημα ρυθμίζεται ανάλογα για τα μέγιστα αποτελέσματα  με μεγάλη ταχύτητα.

Το πιο εξειδικευμένο όμως χαρακτηριστικό του Arion II είναι το σύστημα ‘’Burst Mode’’. Συγκεκριμένα χωρίζει τον κύριο παλμό σε αρκετούς μικρότερους παλμούς, έτσι ώστε να ψύχεται η επιδερμίδα στα μεσοδιαστήματα, καθιστώντας τον συγκεκριμένο Αλεξανδρίτη ένα από τα πιο ασφαλή και ανώδυνα μηχανήματα.

Γι' αυτό το λόγο η χρήση τζελ, σπρέι, και αναισθητικών κρεμών δεν είναι απαραίτητη.

Αντίθετα χρησιμοποιείται ένας υπερσύγχρονος ψυκτικός μηχανισμός ατμοσφαιρικού αέρα χαρακτηρίζοντας τον Arion II το πλέον ΑΝΩΔΥΝΟ μηχάνημα laser αποτρίχωσης.

Πλεονεκτήματα:

  • Ευελιξία - Δύναμη
  • Αποτελεσματικότητα
  • Βέλτιστο μήκος κύματος μέσω κρυστάλλου
  • Ασφαλές λόγω συστήματος "Burst Mode"
  • Ανώδυνο λόγω ψυκτικού high - tech μηχανισμού

Πριν την έναρξη των συνεδριών άκρως απαραίτητη είναι η λήψη Ιατρικού Ιστορικού. Τυχόν προβλήματα υγείας πρέπει να αναφέρονται λεπτομερώς και οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται με ακρίβεια από τον εξειδικευμένο Ιατρό, ώστε η συνεδρία να πραγματοποιείται με ασφάλεια.

Συγκεκριμένες παθήσεις ή λήψη ορισμένων φαρμακευτικών ουσιών μπορεί να αποτελούν αντενδείξεις για την εφαρμογή του laser.

Τα Ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής είναι εξειδικευμένα για την χρήση Laser Alexandrite από εκπαιδευμένο προσωπικό με την επίβλεψη του Πλαστικού Χειρουργού.

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να ενημερώνονται υπεύθυνα από τον Ιατρό και να πραγματοποιείται η συνεδρία με ασφάλεια και συνέπεια.

Άκης Καραματσούκης MD, PhD
Πλαστικός Χειρουργός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Λέκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση