«Δώρα Ψυχής»: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 07:50 «Δώρα Ψυχής»: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Για ακόμη μια χρονιά οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν τα «Δώρα Ψυχής» και άπλωσαν το χέρι στον Συνάνθρωπο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του φιλανθρωπικού συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο»

Για τα φετινά «Δώρα Ψυχής» το στοίχημα ήταν μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά για τα μέλη του Συλλόγου, αφού για πρώτη φορά έγιναν εκτός πόλης, στο "Κτήμα Πασιάκου", και εκτός των άλλων είχαν και κουζίνα, με τη υπογραφή του εξαιρετικού σεφ και συντοπίτη μας, Κώστα Χαντζούλη.

Πολύτιμη ήταν και η χορηγία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, που φρόντισε για τη δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο των ανθρώπων που δεν είχαν δικό τους μεταφορικό μέσο.

Η αυλαία θα πέσει στις 9:00' το βράδυ με την κλήρωση του αυτοκίνητου, ένα υπέροχο Peugeot 208, με την ευγενική χορηγία της εταιρείας "Peugeot Autokar Karellis".

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά, μια ευχάριστη έκπληξη είχαν τα μέλη του Συλλόγου που έκαναν τις τελευταίες ετοιμασίες στο "Κτήμα Πασιάκου", αφού δέχτηκαν την «αιφνιδιαστική» επίσκεψη του Μητροπολίτη Συμεών, ο οποίος ευλόγησε τα «Δώρα Ψυχής»: «Γεμίστε τη ζωή σας με αγάπη για να γίνει η ζωή σας γιορτή…Συν στον Άνθρωπο είναι το καθετί που έχει αγάπη, έχει προσφορά, έχει εθελοντισμό, έχει καλή προαίρεση, έχει καλή διάθεση…», είπε ο κ. Συμεών.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε βίντεο από τα σημερινά «Δώρα Ψυχής»

Με τα καλύτερα λόγια για τα «Δώρα Ψυχής» μίλησε και ο Σεφ Κώστας Χαντζούλης, που έφτιαξε υπέροχα ιταλικά πιάτα για όσους βρέθηκαν σήμερα στο "Κτήμα Πασιάκου".

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη φιλανθρωπική αγορά του «Συν στον Άνθρωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση